Hyvä Omatalous-lehden lukija

LähiTapiola on päättänyt keskittää kaiken uutisointinsa lahitapiola.fi:lle.

LähiTapiola on päättänyt keskittää kaiken uutisointinsa lahitapiola.fi:lle. Kolmen verkkolehden ja uutiskirjeen, henkilöasiakkaille suunnatun Omatalouden, säästäjille ja sijoittajille suunnatun Sijoitustalouden ja yrittäjille ja yritysasiakkaille suunnatun Yrityksen Omatalouden tekeminen on päätetty lopettaa ja keskittää sisällöntuotanto yhteen osoitteeseen www.lahitapiola.fi.

– Olemme tehneet verkkosivuillemme uutishuoneen, jossa on sekä uutiset, tiedotteet, blogit, videot kuin kaikki muukin tekemämme sisältö. Jatkossa saat siis yhdellä klikkauksella kaiken sisällön itsellesi aiempaa helpommin, olitpa sitten kiinnostunut arjen asioista, säästämisestä tai yrittäjien asioista, kertoo LähiTapiolan viestintäjohtaja Anni Hiekkanen.

Myös uutisten löydettävyyteen ja visuaalisuuteen panostetaan kehitystyössä.

– Haluamme helpottaa sekä asiakkaidemme että muiden meistä kiinnostuneiden sidosryhmien työtä ja tarjota heille kaikki tuottamamme sisällöt yhdestä osoitteesta. Kehitämme sekä uutishuonetta että verkkosivujamme syksyn ja ensi vuoden aikana ja otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta, olipa kyseessä sitten juttuidea tai vaikkapa kehitysehdotus, jatkaa Hiekkanen.

Verkkosivullemme www.lahitapiola.fi pääset tästä, uutishuoneeseen taas pääset klikkaamalla tästä. Seuraa LähiTapiolaa myös Twitterissä.

Terveisin,
Anni Hiekkanen
viestintäjohtaja
Lähitapiola-ryhmä