Mediatiedot

Omataloudesta hyötytietoa arjen talouteen ja hyvinvointiin

Omatalous on LähiTapiolan verkkojulkaisu, joka tarjoaa tietoa elämän turvaksi ja vinkkejä arjen hallintaan. Sivusto on kaikille avoin ja maksuton, ja sen tarkoitus on puhua huolettoman ja turvallisen arjen puolesta ihmisläheisesti ja kiinnostavasti. Omatalouden www-osoite on www.lahitapiola.fi/omatalous tai omatalous.lahitapiola.fi.

Omatalous-sivustolta löytyy elämään, asumiseen, liikkumiseen ja rahaan liittyviä sisältöjä. Lisäksi löydät tietoa asiakkuutesi tueksi. Omataloudessa haastatellaan asiakkaita ja asiantuntijoita finanssialan ja yhteiskunnan eri alueilta. Verkkojulkaisussa on myös testejä, kyselyjä ja laskureita, joilla voit helposti selvittää arkeesi liittyviä asioita.

Omataloudessa julkaistaan uutta materiaalia säännöllisesti. Sivuston ensisijainen tehtävä on antaa neuvoja hyvinvointiin, hyvään arkeen ja turvalliseen elämään LähiTapiolan asiakkaille ja muille kiinnostuneille.

Tilaa ilmainen uutiskirje tai uutissyöte

Voit tilata Omatalouden sähköisen uutiskirjeen, joka ilmestyy sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Uutiskirje sisältää Omatalouden tuoreimmat artikkelit sekä tietoa LähiTapiolan palveluista ja tarjouksista. Uutiskirje on suunnattu henkilöasiakkaille. Voit tilata kirjeen tästä.

Omatalous on rinnakkaisjulkaisu sisarjulkaisu LähiTapiolan sijoittaja-asiakkaiden verkkomedialle, Sijoitustalous.fi:lle.

Omatalouden julkaisija on LähiTapiola-ryhmä. Tutustu sivuston käyttöehtoihin.

OmaTalouden yhteystiedot.